test

Wie zijn wij

1991

Garden Studio werd in 1991 opgericht door Guy De Peuter. Met zijn opleiding als bouwkundig tekenaar en zijn ervaring met tropisch hardhout in een bekende Kempische houtzagerij, vonden de eerste activiteiten plaats in Boechout.

2001

Tien jaar later was de ruimte in Boechout te klein geworden. Garden Studio bouwde een nieuwe en hoogst originele toonzaal met bijhorende kantoorruimte te Lint. In de nieuwe schrijnwerkerij werden de modernste houtbewerkingsmachines geïnstalleerd. Dankzij de ruime overdekte houtopslagplaats konden van toen af de meest gevraagde houtsoorten uit voorraad worden geleverd.

2016

Over de jaren heen zijn we blijven innoveren en tonen we dat in onze externe communicatie.
Met een nieuw logo en nieuwe website geven we weer dat er steeds nieuwe ideeën groeien in ons bedrijf.

Vandaag is Garden Studio dé specialist in duurzaam hardhout voor buitengebruik. De houthandel biedt u meer dan ooit een uitgebreid gamma van vloerdelen, gevelbekleding, composietmateriaal, waterbouwhout en hout voor tal van bouwconstructies.
Met ons machinepark maken we het mogelijk het hout te verzagen, schaven en profileren volledig aangepast aan uw wensen.
Wij bieden ook de mogelijkheid om met de CNC-machine half-fabrikaten voor aannemers en doe-het-zelvers aan te leveren (bv. poortmateriaal).
Aannemers, architecten, particulieren en vele anderen weten inmiddels de weg naar ons bedrijf.

Ondertussen is Garden Studio reeds 20 jaar dealer van het gamma van Felixwood.

Maatwerk is onze grootste troef

In ons eigen atelier maken wij tevens alle maatwerk voor uw tuin- en buitenschrijnwerk. Samen met u geven we uw wensen vorm. Indien nodig maken wij een 3D-ontwerp zodat u een duidelijk beeld krijgt van de werkelijkheid. Het resultaat: duurzame tuinconstructies volledig op maat en dit dankzij onze vaste kern met ruim 15 jaar ervaring.

Wandel even door onze website of kom eens kijken in onze showroom.
Ontdek hoe Garden Studio net iets meer te bieden heeft!

Hout is kunst!

 

 

 

Garden Studio